Hoe kunt u lid worden van FyONet?

1. Indien u lid wilt worden van FyONet, kijk dan eerst of u voldoet aan één of meer van de gestelde scholingseisen aan de rechter kant van deze pagina. Naast deze scholingseisen geldt ook de ervaringseis van minimaal 2 uur per week behandeling van oncologiepatiënten.

2. Wanneer u voldoet aan de scholingseisen, de ervaringseis en u bent werkzaam in de Regio Midden Nederland, stuur dan een verzoek tot inschrijving via het contactformulier naar het secretariaat.

3. U ontvangt een digitaal inschrijfformulier.

4. Vul dit inschrijfformulier volledig in en stuur dit samen met een kopie van uw bewijs van deelname van de scholingsaanbieder terug (geen overzicht uit het CKR).

5. Wanneer het ingevulde inschrijfformulier samen met uw kopie van deelname in orde zijn ontvangt u bericht van inschrijving en worden uw naam, scholing – en werkadresgegevens op de ledenpagina geplaatst op deze website.

LET OP: Bij inschrijving gaat u akkoord met vermelding van uw naam, scholing- en werkadresgegevens op de ledenpagina van deze website. Indien u dit niet wenst kunt u dit doorgeven via de contactpagina